Un dia després de tornar a la feina amb una intensa sessió a les instal·lacions del Top Ten de Tordera, el primer equip del Girona es va entrenar de nou i ho fa ver-ho durant una hora i mitja a l'estadi de Montilivi, per seguir preparant el partit d'aquest dissabte al camp del Mirandés. Pablo Machín, a diferència de dimarts, va poder comptar amb la presència d'Aday Benítez. El vallesà, un habitual al carril esquerre, s'havia perdut la primera sessió de la setmana per culpa d'una grip intestinal i el seu retorn a la feina depenia de l'evolució de la malaltia. Ahir, però, Aday ja es va entrenar sense cap mena de problema, de manera que està del tot disponible per jugar a Anduva si així ho considera el cos tècnic.

L'única baixa en l'entrenament d'ahir va ser la del central Richy Álvarez, que continua exercitant-se a part del grup per culpa d'una lesió al genoll que l'ha mantingut inactiu des de principi de temporada.

La sessió la va seguir des de la graderia Jose Martínez. L'ara futbolista de l'Olot va defensar la samarreta del Girona des del 2005 fins al 2013, quan va marxar a Xipre.