Si per alguna cosa s'ha caracteritzat el Girona des que Pablo Machín n'és l'entrenador és per la seva solidesa defensiva. Fort i segur al darrere, l'equip ha anat millorant en atac amb el pas de les temporades. Aquest any veu porta amb facilitat, mentre que al darrere continua amb el cadenat posat. Ahir, nou desplaçament i René que es va quedar una vegada més sense recollir la pilota del fons de la seva porteria. Ja fa 272 minuts seguits que no ho fa. L'últim en superar-lo va ser el davanter Raúl de Tomás, que va marcar en el minut 88 del 2-1 contra el Valladolid. Des d'aquell moment, el comptador s'ha quedat a zero contra l'Almeria (0-0), Mallorca (1-0) i Mirandés (0-2).

Una altra dada que argumenta per què el Girona és el tercer equip menys golejat de tota la categoria (només superat pel Tenerife i pel Llevant, que encara ha de jugar avui) és el fet d'haver tancat ja fins a 12 partits sense encaixar. Una dotzena dels 27 que ha jugat, el que significa gairebé la meitat.

A fora tornen a carburar els de Pablo Machín, que semblava que s'havien encallat en les últimes sortides. Si a Elx i a Almeria s'havia tornat amb les mans gairebé buides (només un punt de sis i cap gol a favor), ahir es va tornar a guanyar lluny de Montilivi. No serà el Girona el millor visitant de tota la Segona Divisió A (el supera el Llevant), però amb el resultat d'Anduva ha reforçat els seus números a fora, que fan prou patxoca. Són ja 18 els punts que s'han sumat a domicili, gràcies a un total de 5 victòries (Getafe, UCAM, Osca, Saragossa i Mirandés) i 3 empats (Sevilla Atlètic, Cadis i Almeria). A fora, això sí, ha patit les 5 derrotes que acumula des de principi de temporada.