Un dels protagonistes de la victòria a Miranda de Ebro d'aquest passat dissabte va ser Cristian Herrera. El davanter canari va tornar a la titularitat nou partits després que ho fos en la derrota a Alcorcón (2-1) del mes de desembre i va acabar satisfet amb la seva feina. També va quedar content amb les prestacions de l'ex de l'Almeria Pablo Machín, que va destacar la seva feina en la conferència de premsa posterior. «M'he trobat bé i ràpid malgrat fer temps que no jugava. Els companys m'han felicitat. He ajudat amb el que he pogut, tot i que m'ha faltat el gol», assegurava Herrera.

El futbolista canari confia a recuperar de mica en mica el pes perdut els darrers mesos a l'equip. I és que després d'arribar el mercat d'hivern de la temporada passada i ser clau per classificar l'equip pel play-off, darrerament Herrera havia desaparegut pràcticament dels plans de Machín . «Entrenant no es perd el ritme. Estic tranquil i sé que tot arribarà», deia. La voluntat del club d'incorporar un altre atacant el mes de gener semblava enfosquir-li encara més el panorama però el fet que finalment no arribés cap atacant, manté Herrera com el tercer home de Machín en punta. El tècnic va destacar la bona feina als entrenaments del canari i va assegurar que s'havia guanyat ser titular també gràcies al bon paper que va fer en l'amistós contra el Quingdao Huanghai xinès, en què va fer tres gols.

Herrera ha disputat fins ara 21 partits (2 gols) aquesta temporada, dels quals només 9 com a titular. D'aquests nou, set d'ells van ser al tram inicial de la competició, fins que Machín va optar per apostar per jugar amb només un referent a dalt i apostar per Longo primer i Sandaza després, relegant Herrera a un paper secundari. «Estic molt content. El club sempre ha cregut en mi i m'ha transmès confiança», deia en referència a la competència que té a la davantera. Pel que fa a la trajectòria de l'equip, Herrera és optimista tot i que s'estima més anar partit a partit. «Ens hem de fixar en nosaltres mateixos i no pensar en els rivals. Ho tenim a la mà i segur que anirà bé».