Passats dos dies de descans, el primer equip del Girona ha tornat avui als entrenaments i ho ha fet amb una doble sessió de treball. L'equip que dirigeix Pablo Machín s'ha exercitat aquest matí a les instal·lacions de Torremirona, a Navata, mentre que a la tarda ho ha fet a Montilivi. D'aquesta manera, els gironins han començat a preparar l'important partit d'aquest dissabte contra el Getafe, un rival directe en la lluita per pujar a Primera. Machín ha pogut comptar amb tots els seus efectius disponibles a excepció, una setmana més, del lesionat Richy Álvarez, que segueix recuperant-se d'uns problemes al genoll que arrossega des de fa mesos.

D'altra banda, el Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha retirat aquesta tarda la targeta groga que el davanter Fran Sandaza va veure a Miranda de Ebro el dissabte passat. L'andalús Juan ManuelLópez Amaya, l'àrbitre d'aquell partit, va amonestar Sandaza al minut 83 per "pujar a les tanques publicitàries per celebrar un gol", segons va escriure posteriorment a l'acta. Competició, després d'estudiar les al·legacions presentades del Girona, ha decidit deixar sense efectes la targeta al considerar que el davanter en cap moment va enfilar-se a cap tanca publicitària just després de marcar el 0-1.