El Girona continua preparant la visita del Getafe i ahir va fer-ho amb una sessió d´entrenament a Vilablareix. Pablo Machín té la única baixa del capità Richy Álvarez, que continua recuperant de la seva lesió al genoll mentre que ahir tampoc va poder comptar amb Pedro Alcalá. El central de Mazarrón va desplaçar-se a Montilivi amb normalitat per a exercitar-se amb els seus companys però va haver de marxar abans d´anar cap a Vilablareix perquè va ser pare d´un nen, Piero.

Alcalá és l´únic jugador del Girona amb passat al Getafe. Concretament, el 5 blanc-i-vermell va pertànyer a la disciplina del filial madrileny, a Segona B, la temporada 2010-11 després de desvincular-se del Màlaga. Durant aquella temporada, Alcalá, que tenia 21 anys, s´entrenava «gairebé diàriament» amb el primer equip que dirigia Michel González i compartia vestidor amb homes com el Cata Díaz, encara a l´equip, Dani Parejo, Ivan Marcano o Víctor Sánchez. «Em van tractar molt bé. Jo era un nano amb molta il·lusió. Vaig aprendre molt i l´experiència em va servir per fer un pas endavant», explica. Alcalá no va arribar a debutar però sí que va anar convocat en un partit contra el Deportivo de la Corunya.

Amb vistes al partit de demà, el murcià considera que la pressió la té el Getafe. «Acaba de baixar de Primera i té un dels pressupostos més alts, amb jugadors de màxim nivell. Estan gairebé obligats a guanyar. Nosaltres hem de seguir amb la nostra línia a Montilivi», assegura.