L'exentrenador de l'Osasuna i artífex de l'ascens a Montilivi fa uns mesos de l'equip navarrès a Primera Divisió, Enrique Martín, era ahir a la llotja de Montilivi per presenciar la golejada del Girona contra el Getafe. Martín porta una setmana a Lloret de Mar i ha visitat durant aquests dies el conjunt gironí i, com no, ha compartit llargues estones amb Pablo Machín. «El que que ha fet el Girona en els últims dos anys no és casualitat i hi ha un gran respecte per part dels rivals», va dir el navarrès.

L'ex d'Osasuna va repassar, entre d'altres, la trajectòria del conjunt gironí des de l'inici de temporada, de la qual considera que «la situació en la que està el Girona és molt interessant i té gasolina suficient per aguantar fins al final».

Una de les últimes visites de Martín a l'estadi gironí va ser el passat mes de juny, quan després de guanyar per 0 gols a 1 va veure com el seu Osasuna pujava a Primera Divisió en la última eliminatòria de play-off. Respecte d'aquesta situació i l'anterior cop davant el Lugo, el tècnic de Navarra va destacar que «si en Pablo va sobreviure a la trompada del dia del Lugo, el trajecte que està fent aquest any arribarà a bon port. Després d'estar lluitant aquestes dues últimes temporades el més normal és defallir, però ell i el club no ho han fet».

Finalment, Quique Martín es va desfer en elogis cap al seu gran amic. «Al final és l'artífex d'aquest ninot que és el Girona. L'ha format i l'ha muntat des de l'any que el va salvar del descens i l'ha moldejat a la seva manera. Crec que aquest any els toca tocar la glòria després de tantes dificultats. El Girona ha de pujar directament a Primera», va dir.