Tres dies després de golejar el Getafe a Montilivi i de deixar els seus immediats perseguidors a 10 punts de distància, el Girona ha tornat avui a la feina i ho ha fet amb un primer entrenament a les instal·lacions de Torremirona, a Navata (Alt Empordà). L'equip ha començat a preparar la visita d'aquest diumenge al camp del Reus amb una intensa sessió en la qual Pablo Machín no ha pogut comptar amb el carriler Johan Mojica ni tampoc amb el central Richy Álvarez.

El colombià, lesionat precisament el passat dissabte a l'estadi, en té per dues o tres setmanes per culpa d'una ruptura al bíceps femoral de la seva cuixa dreta. Richy, que encara la recta final de la recuperació dels seus problemes al genoll, va desplaçar-se també a Navata, tot i que va treballar al marge al costat del recuperador. Tots dos estan descartats, evidentment, pel derbi d'aquest cap de setmana.

La plantilla tornarà a exercitar-se aquesta tarda a Montilivi a partir de les 6, en una sessió que, molt presumiblement, es durà a terme al gimnàs de l'estadi.