Pedro Alcalá, indiscutible a l'eix de la defensa del Girona (aquesta temporada només s'ha perdut el primer partit al camp del Sevilla Atlètic), serà una baixa sensible diumenge que ve a Montilivi en el transcendental partit contra el Cadis. El central ha vist a la segona part una injusta targeta groga que el fa complir cicle i, per aquest motiu, serà castigat amb un partit per acumulació.

Tampoc podrà jugar contra el Cadis Rubén Alcaraz, que ha sigut expulsat per dues grogues en un minut i mig. El col·legiat Figueroa Vázquez, que avui xiulava a Reus, és el mateix que va expulsar l'any passat a Lekic contra el Nàstic i, aquest curs, el mateix Alcaraz davant de l'Alcorcón, per dues grogues abans de la mitja hora de joc.

Avui ha castigat contínuament els gironins amb faltes i faltetes, seguint un criteri que no aplicava a l'hora de valorar les entrades de l'equip local. I a la segona part ha deixat el Girona amb 10 per les dues grogues consecutives al migcampista, que ha deixat el rectangle de joc desesperat.