Fa poc més d'una setmana, amb l'afició del Girona més engrescada que mai després de golejar el Getafe fent l'equip un pas més cap al desitjat ascens a la Primera Divisió, el club anunciava que no li quedava més remei que aturar les noves altes. S'havia arribat a la xifra dels 7.000 abonats i el procés de nous abonaments per aquesta temporada 2016/2017 es donava per finiquitat. La bogeria havia arribat fins a tal magnitud que en ben poques setmanes s'havia superat el miler de socis (de 6.000 a 7.000 s'hi va passar en molt poc temps), just el mateix dia que les 300 entrades per veure en directe el derbi al camp del Reus s'esgotaven en un tres i no res. El 75 per cent de Montilivi quedava cobert; la resta de localitats des d'ara fins al final de la Lliga aniran destinades als patrocinadors, futbol base, afició visitant i a la venda d'entrades. Fer-se abonat del Girona d'ara fins al juny és ja impossible, però l'entitat ha impulsat una altra via, força semblant, i que permet tenir, entre d'altres avantatges, prioritats per convertir-se en abonat la propera temporada, sigui o no l'equip a la Primera Divisió.

Es tracta del nou carnet «Girona Fans», des d'ahir mateix a la venda per 50 euros a la botiga online i també a les oficines de l'estadi de Montilivi. És definida com una «alternativa» als abonaments tradicionals i està dirigida a «totes aquelles persones que vulguin vincular-se al Girona i gaudir d'avantatges exclusius». Aquest carnet dels simpatitzants, vàlid des d'ara fins al final d'any (s'ha d'anar renovant anualment), permet, entre d'altres coses, tenir «prioritat per obtenir un nou abonament en les properes localitats disponibles». És a dir, que quan s'obri el nou procés d'abonaments per a l'exercici 2018/19, tot aquell que tingui el carnet «Girona Fans» tindrà prioritat per ocupar aquell seient que hagi quedat lliure dels socis que no hagin renovat i/o d'una possible ampliació de l'estadi en cas de pujar a Primera.

No és l'únic avantatge. El club també ofereix prioritat per als simpatitzants a l'hora de comprar entrades per als partits que l'equip hagi de disputar a l'estadi de Montilivi, així com també per a aquells que l'equip ha de jugar a domicili. El propietari del carnet «Girona Fans» també podrà veure de manera gratuïta tots els partits de Lliga del Peralada i del Girona B. I no només això, sinó que tindrà la possibilitat, igualment, d'«acollir-se a d'altres promocions exclusives del Girona, així com a les que proposin les entitats vinculades al club».