Álvaro té un somni. O potser dos. El primer, és salvar el seu Cadis al més aviat possible. Amb aquest objectiu va engegar la temporada el conjunt gadità i quan encara queden unes quantes jornades pel final, només tres punts el separen de la màgica xifra dels 50. I el segon, és que les bones sensacions que han ofert els seus futbolistes durant bona part de la Lliga, es tradueixin en una lluita per l'ascens, tot i que això no entrés de bon inici als plans. Guanyar demà a Montilivi permetria a Cervera veure complert el seu primer somni, alimentant una mica més el segon. Per això, ell i el seu equip s'enfrontaran al Girona sense complexos i a per totes.

«Tenim una molt bona posició a la classificació i això ens permetrà jugar sense por. El Girona porta un parell d'anys quedant-se a les portes de la Primera Divisió i si som capaços de sumar allà els punts donarem un pas endavant, perquè guanyaríem en jerarquia», analitzava Cervera durant la roda de premsa que va protagonitzar ahir. Tot i que va admetre que repetir l'onze de l'última jornada que va ser capaç de derrotar el Rayo és «una possibilitat», no va amagar que «el Girona fa uns quants anys que guanya molts partits jugant amb el mateix sistema. Se senten molt còmodes i els que els visiten no, així que alguna cosa haurem de fer».

No preveu un partit amb «gaires gols» el tècnic, qui recordava que «visitarem un dels millors locals de la categoria; no perd a casa i a sobre veu porteria amb molta facilitat. No sé si serà un partit molt bonic, però sí que s'enfrontaran el segon contra el tercer». A més, va assegurar que «si som capaços de sumar els 50 punts al Girona, donarem un cop sobre de la taula molt gran perquè ho farem en un camp on ningú ha estat capaç de guanyar». Per rematar-ho amb «el nostre objectiu és guanyar. M'encantaria que la gent es divertís, però això és més complicat. No canviarem la nostra forma de jugar».