Montilivi es va vestir de gala per veure el gran partit entre el Girona i el Cadis. 8.479 aficionats van omplir pràcticament l'estadi i van animar el seu equip, tot i la derrota, fins al final. El cartell d'entrades exhaurides es va penjar a mitjan setmana passada i ja es podia entreveure que es veuria la millor entrada de la temporada, superant els 7.360 espectadors que van veure el partit contra el Getafe el passat 4 de març.

El cartell del duel d'ahir contra el conjunt andalús era prou atractiu com perquè l'estadi s'omplís. Era una de les primeres finals que tenia l'equip de Pablo Machín i l'afició no va fallar. El club va repartir unes cartolines que primer van servir per fer un mosaic blanc-i-vermell que va posar la pell de gallina i, després, durant el partit, aquestes van servir perquè el públic les fes servir d'aplaudidors pe fer augmentar els decibels a Montilivi, sobretot quan l'equip gironí disposava d'accions de perill a la porteria defensada per Cifuentes. Com va passar el dia de la golejada al Getafe, ahir tots els gironins i gironines presents a l'estadi van ser el jugador número 12 quan l'equip més ho va necessitar. Les dues garrotades del Cadis en els primers 20 minuts del partit van ser un gerro d'aigua freda per a tothom, però l'afició va anar de menys a més per acabar empenyent l'equip cap a la porteria rival.

No és nou que serà l'afició qui ajudarà l'equip a complir els objectius que són, obertament, aconseguir l'ascens a Primera Divisió. L'equip està donant crèdit que cada vegada hi hagi més passió, fruit d'això, fa ben poc el club informava que havia arribat als 7.000 socis i que no donava d'alta més abonats.

D'altra banda, ahir van ser uns 250 aficionats dels Cadis els que van omplir una de les corbes de l'estadi, vibrant des del primer minut amb els gols i la victòria del seu equip i mantenint una bona sintonia amb l'afició rival.