Havia dit durant la setmana Alfredo Ortuño que si tenia la fortuna de marcar a Montilivi no ho celebraria. No va faltar a la seva promesa. Seu va ser el gol que va obrir la victòria del Cadis, en un partit en el que als gaditans els va sortir «tot com esperàvem», segons declarava el davanter murcià a la zona mixta de l'estadi. «Per lluitar per l'ascens directe al Girona havíem de guanyar sí o sí aquí i ho hem aconseguit. Ha sortit tot perfecte», va afegir.

Amb aquest resultat, el Cadis s'acosta a 8 punts i té el gol average Tot un món encara, però una injecció de moral per a un vestidor, el gadità, que té clar què és el que vol. «L'objectiu és el segon lloc. Tenim la permanència i ara volem pujar. Lluitarem per fer-ho. Almenys ho intentarem fins a l'última jornada, si és possible», va deixar anar Ortuño.

Just després de batre René poc després del quart d'hora, va demanar perdó a la que una vegada havia estat la seva afició. Ell mateix es justificava, un cop acabat el partit. «Aquest és un camp especial. El Girona em va donar l'oportunitat al seu dia de fer-me un nom en el futbol professional i sempre li estaré agraït».

Ortuño, encara que el seu equip va guanyar ahir i després d'admetre que l'ascens directe és el gran objectiu del Cadis, no amagava també que molt malament ho haurien de fer els gironins per deixar escapar la segona posició, plaça que ostenten des de fa un grapat de jornades. «La ratxa del Girona hauria de ser bastant dolenta per no seguir tan amunt a la classificació. Els ho posarem el més difícil possible, això per descomptat. I al final, de tot el que els passi de bo a ells, jo que me n'alegraré».