El davanter del Reial Oviedo José Verdú Nicolás, «Toché», es va mostrar autocrític amb el joc de l'equip fora de casa, i va instar el bloc a treure la «versió bona» dissabte que ve davant el Girona, rival al qual considera que se li pot «fer més mal» jugant amb dos puntes i al qual no té «por». «A vegades no portar el pes ens beneficia, i contra els rivals més forts fem millors partits. Hem de canviar la dinàmica fora de casa, perquè no podem donar aquesta imatge si volem fer alguna cosa gran. Queden 12 partits per a això i el del Girona és el primer partit per a la reacció», va explicar ahir, lamentant encara el 2-o encaixat a Vallecas.

Toché, que no va jugar la passada jornada per sanció, va admetre que l'equip no va estar «encertat» en la derrota davant el Rayo, partit en què el conjunt madrileny va ser «superior i just vencedor», i va subratllar que als blaus els costa «treure» punts a domicili. El golejador confessa que juga «molt còmode» amb Linares en punta, i, tot i que reconeix que el tècnic Fernando Hierro té una decisió difícil a l'hora de configurar l'atac de l'equip, va compartir amb la premsa la seva preferència per jugar amb dos puntes. «Els davanters sempre preferim jugar amb dos a dalt, i el Girona té un sistema diferent, amb tres centrals, de manera que amb dos podem fer molt de mal. Hi ha partits que en requereixen només un, el míster va variant el sistema sobre la base del rival, i ens adaptem», va dir.

«No volem que se'ns escapi el Girona, ens hi juguem molt i, tot i que ho estan fent molt bé no els ho posarem fàcil, els costarà treure alguna cosa positiva d'aquí», va advertir. Óscar Gil i Saúl Berjón no van treballar amb el grup i apunten a ser baixa per a dissabte.