L'entrenador del Reial Oviedo, Fernando Hierro, va advertir ahir sobre la complexitat del Girona en el partit de demà al Nuevo Carlos Tartiere, a causa del seu particular sistema. Tot i això va recordar que la seva filosofia és centrar-se en les «virtuts» del seu equip, ja que «cap equip pot tenir més il·lusió i ganes a l'hora de competir» que el seu. «No soc un entrenador que miri gaire el rival, perquè si t'hi obsessiones, cada vegada els veuràs millors», comentava el malagueny, conscient que visita el Tartiere «un dels millors equips» de la Lliga.

El 5-3-2 del Girona, és el princial madecap de l'entrenador andalús. «El seu sistema és difícil de contrarestar, amb tres centrals i defensa de cinc», i va confessarque ha dedicat «més temps» del que dedica habitualment a treballar l'estratègia per combatre'l. «Haurem de treballar a nivell col·lectiu i fer molt bé les coses. A Girona hi vam empatar, vam oferir una bona sensació d'equip, i ells van agafar una gran dinàmica. Hem posat l'accent en el seu sistema perquè és especial i no el fan servir tots els equips. Ells a més el tenen molt interioritzat, el mantenen i només canvien jugadors» explicava el tècnic.

El tècnic dels asturians va confirmar que l'extrem Saúl Berjón no estarà en condicions de jugar demà per la lesió muscular que es va fer diumenge passat a Vallecas. Nando, dretà, o l'uruguaià Carlitos De Pena opten al seu lloc. Tampoc podrà jugar el central basc Oskar Gil. En canvi, l'Oviedo, recupera Christian Fernández i Toché, que serà titular en atac fent parella amb Linares.