El Girona viatja aquesta tarda cap a Oviedo, on hi juga demà al vespre (20:45 hores) i ho farà amb 19 futbolistes, un més del que sol ser habitual. El tècnic Pablo Machín, com ha explicat aquest mateix migdia, es vol curar així en salut perquè un procés víric ha afectat a un o més futbolistes de l'equip, el que els podria deixar sense jugar demà al Carlos Tartiere. "Viatgem 19 perquè algun jugador ha passat mala nit. No sabem si es tracta o no d'un virus intestinal. Tampoc és una epidèmia, però així evitem haver de fer viatjar a algú a última hora com ha passat altres vegades", ha dit.

Bounou (convocat amb el Marroc), el sancionat Aday i els lesionats Richy i Mojica són baixa. No són els únics que no podran viatjar: Ramalho també ha caigut se la convocatòria per culpa d'un problema muscular que va notar ahir dijous a la part final de l'entrenament: "Se li van fer proves i no es va veure res greu. En principi té una sobrecàrrega. No té bones sensacions i per això no és a la llista", ha revelat Machín.

Els 19 futbolistes convocats són: René, Gianni, Pablo Marí, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Eloi Amagat, Longo, Rubén Alcaraz, Juanpe, Cristian Herrera, Cifuentes, Coris, Sandaza, Kiko Olivas, Cámara, Borja García i Maffeo.