Semblava un partit amb un guió molt similar al que es va veure en el partit de la setmana passada a Montilivi contra el Cadis. Domini del Girona, falta de punteria i dos gols en cinc minuts del rival per decidir el partit i cedir dues derrotes consecutives que donen vida als principals perseguidors del conjunt gironí en la cursa per aconseguir la desitjada segona plaça del campionat de lliga de la Segona Divisió.

Després de la derrota al Tartiere (2-0), el tècnic del Girona, Pablo Machín, sortia a la roda de premsa afirmant que «només ens ha faltat efectivitat» en un partit on «ha decidit la fluïdesa de l'Oviedo» de cara la porteria de René.

Sense cap mena de dubte les opcions de puntuar per a l'equip gironí se'n van anar en orris en els primers minuts de la segona meitat. «El que havíem plantejat al descans no ho hem plasmat al camp. No hem entrat bé, ells han disposat d'un córner que ha acabat amb un gol fantasma i han vingut uns minuts que no hem sabut gestionar. Toché ha marcat el segon gol i tot i generar més ocasions, no hem tornat a entrar en el partit», lamentava Machín, que, tot i això, destacava el paper que havia fet el seu equip en uns primers 45 minuts on «podríem haver arribat al descans amb una victòria».

No va aconseguir dominar el marcador al primer temps al Girona tot i les bones ocasions que va disposar. El sorià destacava «el pal de Borja o la clara ocasió de Coris eren símptomes que estavem dominant tots els registres menys el marcador».

Una de les estadístiques que deixa el partit d'Oviedo pel Girona és que va encaixar la segona derrota consecutiva, un fet pràcticament inèdit en les últimes temporades tal i com reconeixia Pablo Machín. «No me'n recordo de l'última vegada que passavem per dues derrotes seguides. Si volem aconseguir l'objectiu no podem pensar que serà fàcil», afirmava l'entrenador del conjunt gironí, que al mateix temps deixava clar que «estem creixent molt» i que «hem fet moltes coses bé per ser superiors a aquest equip i al seu camp». Dues derrotes que poden deixar lleugerament tocat psicològicament a un vestidor poc acostumat a viure aquestes situacions i és per això que «haurem de treballar l'aspecte anímic», segons el tècnic dels gironins, que afirmava que el club «no té tanta experiència en pressió com altres com l'Oviedo, però que no fa falta ser un expert per veure que aquest equip és ben viu».

Machín reitera la superioritat

Un mal resultat a vegades no comporta treure gaires conclusions positives, però les dues últimes derrotes del Girona tenen el dominador comú del bon futbol, encara que sense premi. I Machín i la plantilla en són conscients. «Hem tingut superioritat en tot. Amb ocasions, superioritat, pals i moltes coses més. Me'n vaig relativament content de la sensació i la imatge que hem donat, però l'Oviedo ha demostrat una contundència que no és normal a la categoria». Lògicament l'equip haurà de treballar els errots que li van costar la derrota, segons l'entrenador, «sobretot el que precedeix l'acció del córner del gol i el regal del servei de banda en el segon». Per Machín, «em pot preocupar i el més fàcil és dir que no poden baixar mai els braços. Com més experiència tens més bé saps gestionar aquest tipus d'accions».

Proper objectiu: el Rayo

Sense ganes de recordar més la derrota, jugadors i entrenador ja feien referència al partit del Rayo als instentins del Tartiere. «Tenim la capacitat de tirar endavant aquesta situació i no tindrem sempre aquesta mala fortuna. El proper partit guanyarem el Rayo jugant així, no pot ser encadenar tres partits amb el mateix final».