Brian Sarmiento, que va jugar el Girona FC i expulsat per indisciplina el gener del 2010, després d'un breu pas per la disciplina del club s'ha convertit en viral per les seves dots d'humorista.

I és que l'exdavanter argentí apareix en un vídeo fent declaracions després de vomitar durant un partit amb el seu equip, actualment milita al Banfield de la lliga argentina contra Unión. En les imatges diu que per imitar a l'astre blaugrana, ja que en algun moment l'havien comparat amb ell, "per assemblar-me una mica vba començar a vomitar". Després de seguir en el terreny de joc, va acabar el partit i va explicar que l'episodi s'havia degut a una gran congestió nasal deguda a un refredat amb febre. "Un fàstic, semblava Emily Rose de l'Exorcista".

Després va bromejar amb les seves habilitats golejadores i les del seu company d'equip Cvitanich. "Durant les seves declaracions fa broma i li demana al seu company que li doni classes "per això i per lligar amb les noies." "És un crack dins i fora del camp".

Finalment, va fer broma amb les seves ulleres, que va dir que les hi havia demanat a la seva àvia.