Montilivi tornarà a registrar aquest dissabte, contra el Rayo, una magnífica entrada, fregant el ple, després que ahir el Girona anunciés que s'havien acabat les localitats que s'havien posat a la venda. D'aquesta manera, i com va passar fa dues jornades coincidint amb el duel contra el Cadis, el ple absolut quedarà en mans dels 7.000 abonats del club. Aquell dia van anar al camp 8.500 espectadors, la millor entrada, de llarg, de la temporada.

Després de dues derrotes seguides el Girona necessita tornar a guanyar. L'última ensopegada, a Oviedo, ha quedat oblidada perquè el Cadis també va perdre i la diferència amb el tercer continua sent de 8 punts. A Montilivi aquesta temporada els de Machín només hi han perdut un partit, precisament el que els va enfrontar contra el conjunt andalús ara fa quinze dies (1-2). Fins a final de temporada els blanc-i-vermells han de jugar a casa contra Rayo, UCAM Múrcia, Osca, Alcorcón i Saragossa. Probablement amb aquests 15 punts n'hi podria haver prou per certificar l'ascens directe a Primera.

Precisament ahir La Lliga va anunciar els horaris de la jornada 35, la del duel a l'estadi contra l'UCAM Múrcia. El partit es jugarà el dissabte 22 d'abril a les 20.30, després que una vegada més hagi sigut escollit pel canal Gol. Aquell mateix dia, abans, s'hauran jugat el Cadis-Llevant i el Getafe-Nàstic. Jugant el dia 22 el Girona evita coincidir amb la Diada de Sant Jordi i el clàssic Madrid-Barça.