L´entrada no va ser la del dia del Cadis ni tampoc la del Getafe però ahir Montilivi va tornar a fer patxoca amb 6.887 espectadors que van donar suport i acompanyar l´equip malgrat que ben aviat el Rayo va posar les coses coll amunt. Ja amb 1-3, es va sentir algun xiulet, tímid això sí, i més d´un va decidir marxar abans que l´àrbitre Prieto Iglesias assenyalés el final del partit. Confirmada tercera derrota consecutiva i a l´espera del resultat entre el Tenerife i l´Oviedo d´avui, el Girona pot veure com el coixí que fa tres setmanes era d´11 punts passa a ser de només 6 si no hi ha empat entre canaris i asturians. Lògicament la desfeta va deixar «tocats» i «fotuts» els jugadors blanc-i-vermells que a la zona mixta van reconèixer-ho. Especialment molest però estava Aday Benítez que no va mossegar-se la llengua a l´hora de parlar dels aficionats que van girar l´esquena a l´equip amb el marcador en contra. El de Sentmenat va sentir els xiulets, així com crítiques des de la graderia, que no li van fer gens de gràcia. Primer va ser un tuit on convidava els que «critiquen» l´equip a «quedar-se a casa». Després, va atendre els mitjans i tampoc va quedar-se curt. «El que em cabreja de veritat és la gent que no anima i que critica. Aquests que no vinguin més al camp», així de clar es mostrava un Aday que anava encara més enllà. «He sentit els xiulets i també la gent parlant. Això em toca la pera i els collons. Tots aquests, que no vinguin; que es quedin a casa. La resta que vinguin tots», afegia. El de Sentmenat feia una crida a l´afició en aquestes deu jornades que resten per acabar la temporada. «Vull felicitar l´afició perquè està amb nosaltres. Si no pugem aquest any potser no ho veurem mai més a la vida», deia un Aday que va voler tornar a evidenciar el seu desencís amb les crítiques. «No és fàcil jugar amb 1-3 en contra. Vull que la gent ho sàpiga. Portem tres anys posant la cama per pujar». Les frases i la piulada d´Aday va encendre les xarxes socials on diversos aficionats hi van dir la seva. El futbolista, un parell d´hores després del partit va esborrar la piulada.

Al marge d´aquestes valoracions Aday, un dels capitans de l´equip, es mostrava optimista respecte les opcions de l´equip d´ascens malgrat la mala ratxa per la qual atravessa. «Evidentment que hem de millorar. Un partit dolent el podem tenir però el problema és que venim de dues derrotes. És un petit problema. Cosa de dinàmiques. Estic convençut que ens en sortirem», deia. Sigui com sigui, la derrota d´ahir, és la tercera seguida, un fet que no havia passat mai des que Pablo Machín va arribar a la banqueta. El màxim de derrotes seguides havia estat fins ahir, de dues.

Amb la desfeta, el Girona ha vist com el Cadis, gràcies al seu empat a La Condomina contra l´UCAM Múrcia (1-1), retallava un punt i passava de 8 a 7 punts. El coixí podria veure´s encara més reduït en cas que en el partit entre el Tenerife i l´Oviedo un dels dos guanyi. Si el resultat és un empat, canaris i asturians se situarien a 8 punts dels gironins, retallant-ne un. El Girona encara ara dos desplaçaments consecutius. Primer serà diumenge que ve a Sòria (18:00) i per Setmana Santa a Santa Cruz contra el Tenerife, un rival directe.