La primera plantilla del Girona gaudeix de dos dies de descans després de la suau sessió d'entrenament del diumenge, l'endemà d'haver encaixat la tercera derrota consecutiva a la Lliga amb un 1-3 a casa contra el Rayo Vallecano. L'equip no s'ha entrenat avui i tampoc ho farà demà. Els jugadors no tornaran a la feina fins aquest dimecres.

Serà la primera de les quatre sessions que Pablo Machín ha planificat aquesta setmana, per preparar el partit d'aquest proper diumenge al camp del Numància. Els gironins s'exercitaran el dimecres al matí a les instal·lacions del Top Ten de Tordera. Dijous i dissabte, l'entrenament es traslladarà a l'estadi de Montilivi, mentre que el divendres, tindrà lloc al camp municipal de Vilablareix.

Totes les sessions començaran a partir de les 11 del matí.

El Girona juga aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda a Los Pajaritos, estadi del Numància. Serà la primera oportunitat dels blanc-i-vermells per tallar una ratxa negativa de resultats que l'ha dut a perdre els últims tres partits del campionat, contra el Cadis (1-2), Oviedo (2-0) i Rayo Vallecano (1-3).