Jonás Ramalho. Un problema muscular en un entrenament li ha impedit jugar contra l´Oviedo i Rayo Vallecano. Aquesta última jornada va quedar fora de la convocatòria «per precaució», segons Machín. Hauria d´estar disponible per a diumenge, però tot depèn de com s´entreni al llarg d´aquesta setmana.

Johan Mojica. Durant el partit contra el Getafe, ara fa més d´un mes, Mojica va patir una ruptura de la unió proximal del múscul semitendinós i bíceps femoral de la cama dreta. Se li van diagnosticar de dues a tres setmanes de baixa. De moment, ja s´ha perdut quatre partits; l´últim, el del Rayo, per contracte. Tot i això, encara no s´ha entrenat amb el grup amb normalitat. És dubte.

Samuele Longo. Dimecres passat va acabar l´entrenament abans d´hora per un cop. Va acabar amb bones sensacions la setmana però el dissabte es va ressentir escalfant. No se li han fet proves. És dubte per Sòria, pendent d´evolució.

Fran Sandaza. Va haver de deixar el camp durant el duel amb el Rayo en els últims minuts per precaució, per una petita sobrecàrrega. Hauria d´estar a punt per jugar a Sòria.

Richy Álvarez. Arrossega problemes al genoll durant tota la temporada. No ha debutat en cap competició i tampoc té data de retorn. Està descartat per a aquest diumenge.