El Girona ha tornat aquest matí als entrenaments, després de dos dies de descans, amb una sessió al Top Ten de Tordera. La gran incògnita sobre l'estat físic dels davanters Fran Sandaza i Samuele Longo s'ha començat a desvetllar: el toledà ha treballat amb normalitat amb el grup, mentre que l'italià ha estat fent feina amb els fisioterapeutes per resoldre les molèsties al peu que el van deixar sense jugar contra el Rayo.

En l'entrenament han treballat a part, també, Mojica i Richy. El carriler podria ser una de les novetats diumenge a Sòria però de moment s'exercita a part, recuperant-se de la lesió que es va fer fa un mes contra el Getafe. Ramalho, un altre futbolista pendent de recuperar, ha estat exercitant-se sol a la banda amb els fisios.

Sandaza, Borja, Juanpe i Alcalá no han fet els últims minuts de la sessió amb el grup per fer recuperació a la banda amb els fisioterapeutes.

El Girona ha començat a preparar, d'aquesta manera, el partit de diumenge a Sòria contra el Numància. Després de tres derrotes seguides els gironins necessiten tornar a guanyar per no devaluar més la distància sobre el tercer, ara el Tenerife, que s'ha situat a sis punts.