El Girona continua preparant l'important partit d'aquest proper diumenge a Sòria i ho ha fet aquest matí amb un intens entrenament a Montilivi. Pablo Machín continua sense poder treballar amb el gruix de la plantilla i avui, Richy, Ramalho, Mojica, Alcalá i Longo no s'han exercitat amb el grup.

El primer està completament descartat per diumenge per una lesió al genoll que li ha impedit debutar aquesta temporada. Els dos següents, sembla que tampoc arribaran. Mojica va fer cursa contínua el dimecres al Top Ten però avui ni se l'ha vist; Ramalho ha fet treball de fisioteràpia i segueix sense recuperar-se.

Longo també té números de no estar a disposició del cos tècnic. L'italià no s'ha entrenat i ha aparegut a Montilivi cap al migdia, amb la sessió ja acabada.

Més opcions de jugar té Alcalá, qui s'ha exercitat a mig gas durant aquests dos últims dies. Ha fet treball al gimnàs i al tram final de l'entrenament ha saltat a la gespa per córrer una estona al costat del recuperador del primer equip.