El Girona va tornar ahir als entrenaments després de dos dies de festa amb una intensa sessió al Top Ten de Tordera. La gran incògnita del dia era saber l´estat físic dels davanters Fran Sandaza i Samuele Longo amb la vista posada ja diumenge a Sòria. El toledà va treballar amb el grup amb aparent normalitat i només va perdre´s l´últim tram de la sessió per fer treball de recuperació amb els fisioterapeutes al costat de Juanpe, Borja Garcia i Alcalá. L´italià, per la seva banda, gairebé ni va aparèixer per la gespa i va estar tractant-se amb els fisios. Per la seva banda Ramalho i Mojica, dos futbolistes que, sobre el paper, semblava que podrien estar a disposició de Pablo Machín per visitar el Numància, també van treballar al marge, tot i que va quedar a l´aire si estaran disponibles per al cap de setmana. Avui l´equip s´entrena a Montilivi (11.00).

Al final de la sessió Fran Sandaza va explicar que dissabte es va retirar a tres minuts del final del partit contra el Rayo «per precaució» però que estava «bé», afectat per «una petita sobrecàrrega». «Vaig notar molèsties als isquiotibials i em vaig espantar, recordant la lesió que em vaig fer contra el Numància a casa. Veient que ja no hi havia res a fer amb l´1-3 vaig optar per no arriscar-me». El jugador toledà va subratllar que el vestidor està convençut, a pesar de les tres derrotes seguides que s´han encaixat, que «aquest és l´any del Girona» i va afegir que «diumenge guanyarem a Sòria» per fer-les oblidar «aviat».

«Contra el Rayo ens va matar la precipitació, les ganes de voler guanyar com fos. Potser això ens farà valorar el que hem fet per arribar fins aquí, que tothom vegi que és molt complicat», va destacar. El jugador va dir que «ja voldria estar jugant avui contra el Numància per refer-nos» i tornar a mirar amb optimisme endavant.

Sandaza és dels que pensa que «ara hem d'aprofitar aquests partits per donar un cop sobre la taula» i, en especial, va dir que té ganes de jugar contra el Tenerife.