Pablo Machín, tècnic del Girona, ha repassat aquest migdia l'estat físic de la seva plantilla de cares al partit de diumenge al camp del Numància. A part de confirmar que Jonás Ramalho i Johan Mojica estan completament descartats per lesió i que una jornada més no podran jugar, no ha volgut descartar al davanter Samuele Longo, encara que l'italià no s'hagi pogut entrenar cap dia d'aquesta setmana amb aparent normalitat.

Mojica fa un mes que no juga, mentre que Ramalho s'ha perdut els dos últims partits. Cap d'ells s'ha recuperat de les seves respectives lesions i quedaran fora de la convocatòria. Sí que "segurament" hi entraran homes com Alcalá, Sandaza, Juanpe i Borja García; tots ells s'han exercitat a mig ritme, encara que Machín té la total "confiança" que estaran a disposició per enfrontar-se al Numància.

Més difícil serà veure a Samuele Longo a Los Pajaritos. L'italià va fer-se mal al peu ara fa més d'una setmana i el dissabte passat va ressentir-se mentre escalfava a la banda durant el Girona-Rayo. Aquesta setmana no s'ha entrenat amb normalitat. Sembla que té tots els números per no jugar, però Machín tampoc l'ha descartat. "La seva situació és la més delicada. Podríem forçar la màquina i fer-lo jugar, però tampoc el volem hipotecar per un partit pel que resta de temporada. Ens queda un entrenarem i llavors decidirem".

Tot i aquest panoramal, el sorià ha assegurat també que "tot i que tenim algunes baixes, que ningú dubti que jugaran onze i seran molt competitius", explicant que no té cap intenció d'emportar-se a més jugadors dels 18 habituals per si de cas.