El Girona ha tallat de la millor manera possible a la ratxa de tres derrotes seguides: amb victòria. Els de Pablo Machín han posat fi als dubtes del darrer mes amb una victòria balsàmica davant els sorians gràcies a dos gols de Pedro Alcalá. Amb els tres punts, el Girona es torna a distanciar del Tenerife a 8 punts i a més a més allunya el Cadis a 9 abans de viatjar a Canàries dissabte.

El partit ha començat amb Portu i Aitor Fernández com a grans protagonistes. El mitjapunta murcià ha vist com el porter basc del Numància li ha salvat el gol en treure una mà espectacular després que li caigués una pilota morta al punt de penal (m.5). Portu ha estat l'home més destacat dels primers minuts però ha tornat a topar amb Aitor Fernández després d'una bona acció de Sandaza per la dreta (m.22). El Numància, estèril però ben col·locat, ha respost amb una acció de Pablo Valcarce que després de rebre de Galarreta ha rematat fora.

El Girona tenia ganes de marcar per evitar la incertesa del 0-0 i guanyar en tranquil·litat. En una bona acció de Maffeo ni Borja García ni Portu han arribat a la rematada. Alcalá, a la sortida d'un córner, ho va provar de cap però va rematar massa alt. Malgrat el grapat de bones ocasions per avançar-se al marcador, el Girona no ho ha pogut fer i s'ha arribat a la mitja part sense gols.

A la represa, una jugada individual de Pere Pons ha acabat amb Portu a terra. L'àrbitre ha perdonat l'expulsió a Orfila però en el llançament Pedro Alcalá ha rebentat la pilota i l'ha enviat al fons de la porteria amb un cacau espectacular. El gol ha donat tranquil·litat al Girona durant uns minuts però veure's per darrere en el marcador ha fet que els sorians també estiressin les línies a la recerca de l'empat. Jagoba Arrasate ha fet entrar Dani Nieto en el lloc del lateral esquerre Casado en un canvi merament ofensiu.

Els darrers minuts, el Girona s'ha dedicat a adormir el partit i deixar passar els minuts. Amb tot, el Numància ha fregat l'empat amb un xut llunyà de Capilla. Bounou ha aparegut per aturar una rematada a plaer de Pedraza que ja es cantava a la graderia. Amb el Numància bolcat, en la darrera acció del partit el porter Aitor Fernández ha pujat a rematar un córner i al contracop, Pedro Alcalá a porteria buida ha acabat amb el patiment fent el 0-2. L'alegria estava justificadaFitxa tècnica

Numància: Aitor Fernández, Medina, Casado (m.64, Dani Nieto), Orfila, Dani Calvo, Íñigo Pérez, Ruiz de Galarreta (m. 80), Marc Mateu (m. 72, Binke Diabaté), Pablo Valcarce, Capilla i Nacho.

Girona: Bounou, Maffeo, Aday (m. 81, Aday), Kiko Olivas, Alcalá, Juanpe, Pere Pons, Granell (m. 46, Eloi Amagat), Sandaza (m. 70, Cristian Herrera), Borja García i Portu.

Gols: 0-1, m. 53, Alcalá; 0-2 ,m.94, Alcalá.

Àrbitre: Pulido Santana. Ha amonestat Orfila, Medina i l'entrenador Jagoba Arrasate (Numància) i Juanpe, Aday (Girona).