El tècnic del Girona, Pablo Machín, ha assegurat avui que el seu equip va a Tenerife "a guanyar" i que com a mínim vol escurar un punt, encara que també ha apuntat que una hipotètica victòria dels seus no seria definitiva en la pugna per la segona plaça de la Lliga, que atorga l'ascens directe.

El conjunt català ha fet pública aquest divendres la convocatòria dels divuit homes que viatjaran a Canàries, en la qual destaca l'entrada de Longo i Ramalho, que han superat ja les seves respectives lesions.

D'altra banda, Pau Marí es queda fora de la llista per decisió tècnica, mentre que Àlex Granell ha d'estar entre dos i tres setmanes absent per un problema muscular.

Mojica seguirà una setmana més sense tornar als terrenys de joc, tot i que el colombià ja s'ha incorporat als entrenaments amb el grup aquesta setmana, com a mesura de precaució.

Sobre el rival d'aquest dissabte, Machín ha estat clar: "Són un equip molt complicat de batre i més a casa seva. Juguen molt disciplinats i, a més, tenen a futbolistes veterans que saben gestionar el joc amb faltes justes".

El tècnic sorià ha afegit també que els serà "molt difícil mantenir el ritme del Tenerife", ja que la seva plantilla li posa "molt d'ofici".

Finalment, Machín ha insistit que no viatgen amb el pensament que si es perd no passa res per l'avantatge de vuit punts, sinó que van "a competir, a guanyar i a treure com a mínim un empat".