Sebas Coris serà operat el proper dimarts per resoldre la lesió que pateix al colze esquerre. Segons ha informat aquest matí el Girona, estarà de baixa dos mesos, amb la qual cosa, ha dit adéu a la temporada. El carriler de Tossa es va fer mal durant el partit contra l'UCAM Múrcia. El club va informar dimarts que patia "un trencament del lligament col·lateral cubital del colze esquerre i un arrencament del tendó profund dels flexors dels dits de la mà esquerra".

D'altra banda, l'equip ha tornat aquest matí als entrenaments per començar a preparar el duel d'aquest diumenge a Lugo. Ho ha fet amb una intensa sessió a Montilivi, en la que Pablo Machín no ha pogut comptar, a banda de Coris, amb Johan Mojica. El colombià segueix tenint dolor a la zona afectada per la seva última lesió, encara que l'última ecografia i ressonància no va detectar cap dolència muscular. Mojica és seriós dubte per visitar l'Anxo Carro i si demà o també divendres no s'entrena, tindrà tots els números d'estar descartat. De ser així, Machín es quedaria gairebé sense opcions per ocupar el carril esquerre després que Aday hagi estat castigat amb un partit de sanció per l'expulsió de l'últim dia. Amb Coris, Mojica i Aday descartats, i Maffeo també de baixa, el cos tècnic només tindrà a Miguel Ángel Cifuentes com a carriler, pel que caldrà fer algun invent a la banda esquerra. Avui hi ha provat a Cristian Herrera, el central Pablo Marí, Juan Cámara i Sergi Álamo, del Peralada.

David Suárez, fitxat

El Girona ha fitxat David Suárez Cárdenes, de 16 anys, considerat una de les joves promeses del futbol canari. Nascut el novembre de l´any 2.000 a Teror (Gran Canaria), arriba al club blanc-i-vermell procedent de la UD Guía, que milita al grup canari de la Divisió d´Honor Juvenil. Suárez, que juga com a migcampista, s´ha format també al futbol base de clubs com la UD Piletas, CD Daniel Carnevali i UD Las Palmas. El nou futbolista del Juvenil A del Girona és una peça fonamental a la selecció sub-18 de les Illes Canàries, amb la que ha jugat el Campionat d´Espanya i la Copa de l´Atlàntic, on va ser escollit el segon millor jugador del torneig. David Suárez s´ha vinculat al club de Montilivi per dues temporades.