El conjunt madrileny ha remuntat el seu partit al camp del Saragossa per acabar cantant una victòria que els col·loquen a quatre punts del Girona a la tercera posició (1-2). L'equip de Bordalás ha aconseguit capgirar el gol inicial dels aragonesos per acabar el dia posant pressió als gironins, que juguen demà a Lugo (16 h.).

Per la seva part, el Tenerife ha perdut al camp de l'UCAM Múrcia (1-0) i aquesta jornada no podrà retallar punts al Girona. L'UCAM, que ja va sorprendre el Girona la setmana passada a Montilivi (1-2), ha guanyat gràcies a un gol de l'exmigcampista del Llagostera, Tito Ortiz, i sobrevivint a l'últim quart d'hora amb un home menys.

Qui tampoc va poder retallar punts amb el Girona va ser l'Oviedo, que va perdre al camp del Llevant (1-0) i va veure com els valencians pujaven de manera matemàtica a Primera Divisió.

D'altra banda, Juan Cámara ha entrat a la llista de convocats del Girona per visitar demà el Lugo (16.00) en una nova final per a l'ascens directe. El tècnic, Pablo Machín, ha descartat, finalment, convocar cap jugador del Peralada després d'haver estat provant aquesta setmana amb homes com Sergi Álamo i Chele als entrenaments. Els gironins tenen moltes baixes als carrilers (Mojica i Coris, lesionats; Aday i Maffeo, lesionats) i caldrà veure quin dibuix presenta demà l'equip a l'Anxo Carro. El Girona es desplaça demà diumenge a la tarda en un vol xàrter.

Els 18 citats són: Bounou, René, Marí, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Eloi, Longo, Alcaraz, Juanpe, Cristian Herrera, Cifuentes, Sandaza, Kiko Olivas, Cámara i Borja García.