L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha indicat al final del partit que «hem guanyat un equip que duia 12 partits sense perdre, alguna cosa haurem fet molt bé». El tècnic ha admés que «hem tingut l'encert d'aprofitar un dels seus errors» per obrir el marcador.

«Havíem parlat que després dels gols sempre passen coses i que ho havíem d'aprofitar, i ho hem fet marcant el segon en el penal, però s'han posat al partit amb un golàs de gran qualitat d'un jugador (Samu Saiz) que possiblement podria estar en una altre categoria».

A la segona part «no hem sabut matar el partit amb les ocasions fallades» i al final ha admès que s'ha «patit» pels cinc minuts d'afegit «segurament excessius» i pels "antecedents» que arrossega el Girona d'altres temporades.

Sobre els possibles càlculs que ja fa l'afició sobre quan es pot celebrar l'ascens, Machín ha dit que «estic convençut que l'equip es mereix pujar». «Sóc el primer que n'està convençut. El nostre objectiu és ambiciós, volem pujar directes. Però haurem de patir».

«Tots els partits són difícils de guanyar. No sé si ho celebrarem a la plaça del Vi o a la de la Independència, però ho celebrarem segur».