«Fruit de la tensió de la temporada i del partit és més fàcil que patim lesions musculars». Machín va deixar clar en roda de premsa que cap dels (molts) jugadors que van acabar amb molèsties físiques al final del partit haurien de tenir problemes per al partit de la setmana que ve al camp del Llevant.

Portu va ser el primer jugador substituït per un cop al genoll i, poc després, va ser Alcaraz, amb una punxada a l'isquiotibial, qui no va poder seguir. El migcampista barceloní va estar a punt de demanar el canvi tot just al minut 7 de partit, però va poder seguir fins a l'equador del segon temps, quan Machín el va canviar per «no arriscar». Juanpe també va acabar amb problemes per un cop al turmell i Aday també va rebre un bon cop en la jugada que va precedir el tercer gol del conjunt gironí. Finalment, també en els últims minuts de l'enfrontament, Sandaza va notar una punxada a l'abductor que tampoc hauria de tenir conseqüències més greus. Caldrà veure si entre avui i demà es fan proves mèdiques als jugadors i quin és l'abast de les dolències.

Sandaza no jugarà a València

Dels anteriors jugadors que van acabar amb molèsties, el que no jugarà segur dissabte que ve al camp del Llevant serà Fran Sandaza, que a banda de notar una punxada abans de fer el 3-1, va veure la cinquena targeta groga i serà sancionat.

És la primera vegada en tota la temporada que Sandaza es perdrà un partit per sanció, ja que ahir tot just va rebre la cinquena targeta groga i en cap altre partit de la temporada va acabar expulsat per targeta vermella.