Gairebé sense temps per gaudir de la victòria contra l'Osca, que les xarxes socials, un cop més, bullien amb comentaris a favor d'un Girona que va embalat cap a Primera. Twitter no va fer més que, durant la nit de dissabte i també ahir diumenge, col·leccionar comentaris dels aficionats i jugadors blanc-i-vermells; tots ells coincidien en una cosa: que la feina no està enllestida, però gairebé, i que aquest és el camí per acabar celebrant més aviat que no pas tard l'esperat ascens. Des de l'exalcalde Joaquim Nadal fins al capità del primer equip Àlex Granell, passant per seguidors gironins. Tothom destacava la importància del 3-1 amb l'Osca, l'excel·lent feina de la plantilla i cos tècnic i també el bon ambient que es va viure a Montilivi. Tuits i més tuis en clau positiva, d'un equip i d'una afició que tenen cada cop més coll avall que aquest, definitivament, és l'any.

«Així sííííííí... Enhorabona a tots; equip i afició anem de la mà. El nostre somni, una mica més a prop», piulava el davanter Fran Sandaza (@fransandaza1), autor d'un doblet contra els aragonesos. El seu company de vestidor, Miguel Ángel Cifuentes (@cifuma), també es mostrava eufòric: «Som-hi! Una passa més a prop! Clau tot Montilivi donant aquesta força sobretot al final! Jugador número 12! Tots junts cap a la meta!». A ells se'ls unia la mà dreta de Machín, Jordi Guerrero (@JORDIGUERRE). «Som el @GironaFC! #PAPS FELICITATS A L'AFICIÓ! Què bonic és sentir #quebotimontilivi! Ho tenim a tocar, gent!», tuitejava.

L'actor Fel Faixedas (@faixedas) destacava que «la feina d'en Machín, en @JORDIGUERRE i tot l'staff d'aquests últims anys és impressionant! (...)», mentre que alguns aficionats, com Jordi Sánchez Gifre (@jordisnach) asseguraven que «això és de taquicàrdia, cada jornada que passa». «Partidàs increïble. Montilivi sublim. Som-hi Girona!», arrodonia Mariona Rodríguez (@mrodriguezmu5).