El Girona ha tornat aquest matí a la feina amb un exigent entrenament a les instal·lacions de Montilivi per començar a preparar el partit del Llevant de dissabte. El tècnic Pablo Machín ha comptat amb tots els seus efectius disponibles tret d'alguns jugadors que, per diverses molèsties físiques, no s'han exercitat. Sí que ha treballat amb total normalitat Portu, qui va acabar tocat el duel de l'última jornada a casa amb l'Osca, pel que estarà en condicions de viatjar a València.

No ho farà en canvi Rubén Alcaraz. El migcampista és el que més mal parat ha quedat de l'últim compromís de Lliga. Segons ha comunicat el club, pateix una ruptura muscular del tendó comú del bíceps femoral i del semitendinós de la cuixa dreta. No s'ha especificat el temps de baixa, però és evident que Alcaraz no jugarà amb el Llevant i té bastant difícil fer-ho la setmana vinent amb l'Alcorcón.

Tampoc viatjarà Fran Sandaza, encara que en el seu cas per sanció. Igualment, l'atacant té una elongació a l'aductor llarg de la seva cuixa dreta. Avui no s'ha exercitat i segurament aquests dies farà treball de recuperació i fisioteràpia.

Juanpe Ramírez també ha estat un dels jugadors que s'ha quedat a l'interior de l'estadi tractant-se. En el cas del canari, per culpa d'un edema al turmell esquerra amb hematoma. Tot i això, hauria d'estar a disposició de Machín per aquest cap de setmana.

Aday Benítez, de la seva banda, va rebre un cop a la cara en l'ultima jugada del Girona-Osca (l'acció del 3-1) que li ha produït petites fractures, sense desplaçament, a la zona anterior del tabic nasal ossi i en l'os propi del nas del costat dret. Avui s'ha exercitat a mig gas i al marge, tot i que durant aquests propers dies podrà treballar al mateix ritme del club protegint-se la zona afectada quan sigui necessari. Per dissabte, hauria d'estar disponible.