Assegurar-se el campionat de la Segona Divisió A és l'únic objectiu pel qual el Llevant encara pot lluitar aquesta temporada, després que fa dues setmanes aconseguís l'ascens a Primera de manera matemàtica. Per fer-ho, necessita aquest dissabte al Ciutat de València imposar-se al Girona per dos gols de diferència. Així s'asseguraria un average que quedaria empatat si la victòria granota fos mínima, tenint en compte que a Montilivi el resultat va ser de 2-1 i que, ara mateix, la diferència de tots dos equips és idèntica: +24.

Saber amb quina motivació afrontarà el duel d'aquest cap de setmana el Llevant és una incògnita, com també conèixer quins seran els jugadors que utilitzarà Juan Ramón López Muñiz. Aquest passat dissabte, el tècnic va fer moltes rotacions al seu onze, donant descans a alguns dels seus futbolistes, encara que els seus plans es van veure afectats per culpa d'un inesperat virus que va provocar la indisposició d'uns quants jugadors i fins i tot d'un membre del cos tècnic. Segons el club, els afectats «van patir vòmits durant l'escalfament i un quadre de gastroenteritis aguda». Iván López i Saveljich no van poder ni sortir d'inici, mentre que Róber Pier només va aguantar uns minuts.

L'equip torna avui a la feina amb un entrenament a la platja de la Patacona a partir del migdia. El cos tècnic confia a poder comptar amb aquests jugadors. En cas de no fer-ho, caldrà veure la seva evolució per saber si estan al cent per cent per enfrontar-se al Girona.