Passen les jornades i l'elevada exigència física i mental d'una Lliga tan competitiva com és la Segona Divisió A comença a passar factura a la plantilla del Girona, immersa en la lluita per pujar a Primera des de fa un grapat de setmanes. Als cops, sobrecàrregues i molèsties habituals s'hi va sumar el partit de l'últim cap de setmana contra l'Osca, que va tornar a deixar tres punts a Montilivi però també una llarga llista de víctimes. No pas per lamentar-se ni tampoc per considerar-ho un drama, però el tècnic, Pablo Machín, ha vist com alguns dels seus homes hauran de reposar més o menys temps per resoldre els seus pertinents problemes físics. Veure l'entrenament d'ahir, el primer de la setmana, i comprovar que faltava gent, era el primer símptoma que així ho justificava. El comunicat mèdic que va fer públic el club passat el migdia, ho acabava de confirmar.

El més malparat ha estat Rubén Alcaraz. Titular les dues últimes setmanes, va notar una punxada als primers minuts del duel amb l'Osca; tot i ser atès a la banda, va poder continuar fins que a l'hora de partit va ser substituït. Alcaraz ja no va entrenar-se ahir amb els companys i encara trigarà uns dies a fer-ho. Pateix una ruptura muscular del tendó comú del bíceps femoral i del semitendinós de la cuixa dreta. Tot i que des del club no s'especificava amb exactitud el seu temps de baixa, Machín ja no l'espera per a aquest dissabte al camp del Llevant i molt probablement tampoc el tindrà la setmana vinent per rebre l'Alcorcón.

Més benèvol ha estat el diagnòstic amb Fran Sandaza, autor d'un doblet amb l'Osca i qui també acabava el matx amb molèsties. El manxec té una elongació a l'abductor llarg de la cuixa dreta. Per precaució, aquesta setmana es posarà en mans dels fisioterapeutes i treballarà a mig gas. Igualment, tampoc podrà jugar al Ciutat de València perquè dissabte passat va complir cicle d'amonestacions i demà serà sancionat amb un partit pel Comitè de Competició. Una absència que li anirà de meravella per fer net i reaparèixer la propera jornada contra l'Alcorcón.

Juanpe Ramírez tampoc es va entrenar ahir. El central pateix un edema al turmell esquerra amb hematoma. En el seu cas, s'espera que durant els propers dies el dolor acabi marxant i que estigui en plenes facultats per entrar a la convocatòria per enfrontar-se al Llevant. Un cas similar al d'Aday Benítez, qui ahir s'exercitava al marge. El vallesà va patir una forta trompada a la cara en l'última acció del dia de l'Osca, cosa que li va provocar petites fractures, sense desplaçament, a la zona anterior del tabic nasal ossi i en l'os propi del nas del costat dret. La intenció és que Aday s'entreni durant aquests propers dies sense massa dificultats, protegint-se la zona afectada quan sigui necessari. Per a aquest dissabte, hauria d'estar disponible.

Portu, recuperat

Un altre dels futbolistes que va acabar tocat el partit contra l'Osca va ser Cristian Portu. Dilluns també se li havien practicat algunes proves mèdiques per saber si el migcampista patia algun tipus de lesió, tot i que el resultat va ser d'allò més positiu per als interessos de Pablo Machín. I és que Portu s'entrenava ahir sense problemes al mateix ritme que els seus companys, per la qual cosa estarà disponible per viatjar aquest cap de setmana a València.