Amb l'ascens a Primera a tocar i enganxats pels bons resultats d'un equip que ha recuperat sensacions i bons resultats quan més ho necessita, el Girona visita aquest dissabte el camp del líder, el Llevant, on rebrà el caliu dels seus propis aficionats. Els seguidors, amb ganes de donar un cop de mà als blanc-i-vermells des de la graderia, no deixen d'apuntar-se a la campanya engegada pel club per acompanyar l'equip al Ciutat de València. Si fins dilluns eren 300 les persones inscrites, ahir la xifra pujava un centenar més, superant la barrera de les 400. Les inscripcions continuen obertes, pel que segurament el nombre d'aficionats anirà a més.

El preu del viatge és de 45 euros amb entrada inclosa: 33 euros del viatge i 12 més de l'entrada. Els autocars sortiran des de Montilivi el dissabte a les 7 del matí i tornaran just després que s'acabi el partit, pel que l'arribada està prevista cap a les dues de la matinada. Igualment, el Girona també ven les entrades per separat per a totes aquelles persones que volen viatjar fins a València pel seu compte.

Amb aquest ritme, el d'aquest cap de setmana es convertirà segurament en un dels desplaçaments més massius d'aquesta temporada. Fa dos mesos, a Reus, més de mig miler de seguidors van viatjar fins la capital del Baix Camp per viure en directe la soferta victòria del seu equip, que es va acabar imposant per 1-2. A l'abril, van ser prop d'un centenar els aficionats que viatjaven a Sòria. El resultat també va ser favorable: 0-2. També una seixantena de persones van acompanyar els de Pablo Machín al camp del Mirandés la darrera setmana de febrer, amb el marcador favorable (0-2). I a Osca, ara fa una volta, tres quarts del mateix: uns 200 centenars van xalar amb la victòria del Girona des de les graderies de l'Alcoraz (1-2).