Repeteixen els jugadors del Girona, setmana rere setmana, que el més important són ells mateixos, que mirar el que facin els rivals directes no porta enlloc i que mentre les victòries caiguin a favor dels blanc-i-vermells, la resta és el de menys. És evident, però, que amb l'ascens cada cop més a prop i ja amb un únic perseguidor confirmat com ho és el Getafe, és inevitable aturar-se a mirar com li van les coses al conjunt madrileny. I sobretot, quan el rival directe juga abans. És el cas d'aquesta jornada. Avui, el Getafe visita el camp del Sevilla Atlètic (20.00 h) i en cas de guanyar s'acostaria a 4 punts dels gironins, que juguen demà al Ciutat de València. Un dels membres del vestidor, el central Kiko Olivas, valorava ahir si la plantilla seguirà o no el duel dels de Bordalás, a banda de definir la cita amb el Llevant com un «partit bonic» en el qual l'equip «sortirà a totes».

Olivas admetia que, amb tant com hi ha en joc i a pocs partits per al desenllaç del campionat, «és obvi» que l'equip estarà aquesta nit «pendent» del que faci el Getafe al Sánchez Pizjuán. Tot i això, treia ferro al possible resultat que s'hi pugui produir, sigui positiu o negatiu. «No crec que ens afecti ni tampoc que ens influeixi gaire. És igual el que facin ells. Nosaltres hem de sortir a guanyar sí o sí i això és el que farem», explicava.

Perquè aquesta és la intenció del Girona, que vol rematar la feina com més aviat sigui possible, encara que aquesta jornada els toqui veure's les cares amb el Llevant, el «millor equip» de la categoria. «Encarem la cita amb moltes ganes i il·lusió. Ens enfrontem al líder i sempre és maco jugar partits així. Els volem guanyar per seguir sumant i també perquè encara no han perdut a casa aquesta temporada. És un al·licient més», deia.

Qüestionat sobre si considera que el Llevant pot sortir demà relaxat un cop ja té l'ascens a la butxaca, el central va ser clar: «Aniran a totes. Ens tenen ganes perquè a casa els vam guanyar. Voldran demostrar que són millors que nosaltres». I l'ascens? «Anem setmana a setmana perquè això encara és llarg. Primer pensem en el Llevant i la setmana vinent, en el proper rival», rematava.