El Girona és a només cinc punts de la Primera Divisió gràcies a la relliscada que va patir anit el Getafe al Sánchez Pizjuán. Els madrilenys tenien l'oportunitat de retallar distàncies amb els de Pablo Machín i traspassar-los la pressió, però van topar-se amb la inspiració del davanter Marc Gual, autor dels dos gols del filial andalús. L'atacant, en un gran moment de forma, va obrir el marcador al minut 21. Jorge Molina va empatar ja entrada la segona meitat rematant una falta lateral servida per David Fuster. Semblava que amb l'1-1 els visitants anirien amb tot per la remuntada, però Marc Gual va acabar amb les seves esperances amb un nou gol, aquest cop al minut 78. Als últims compassos, el partit es va endurir i el Getafe, veient que se li escapava una de les últimes oportunitats, va acabar perdent els papers.

El Cadis va empatar a Saragossa gràcies a un gol d'Aitor García als últims minuts, un resultat que deixa els d'Álvaro Cervera a 9 punts del Girona a la classificació. Els aragonesos, que es van avançar amb una diana d'Ángel, segueixen sense lligar la permanència.