El Girona acaba d'obrir el procés de sol·licitud d'entrades per al partit que el primer equip jugarà la setmana vinent (diumenge 28 de maig a les 6 de la tarda) al camp del Nàstic de Tarragona i en el que es podria celebrar l'ascens a la Primera Divisió depenent dels resultats d'aquesta jornada o de la següent. A més, organitza un viatge entre els aficionats per intentar portar al Nou Estadi el màxim número de seguidors blanc-i-vermells.

El desplaçament en autobús costa 18 euros. A part, el club posa a la venda les entrades per al partit, a 12 euros cadascuna. El procés de sol·licitud està obert des d'avui fins el proper 21 de maig a les 23:59 hores. A cada petició, cada soci podrà marcar si està interessat en viatjar en l'autobús o no. A més, podrà incloure un màxim de 4 abonats.

Els aficionats que decideixin anar fins a Tarragona en autobús, sortiran de Girona a les 10 del matí i tornaran un cop acabat el partit. Es calcula que l'hora d'arribada serà cap a dos quarts d'una de la matinada.