Absent contra l'Osca i amb força minuts a la segona part al camp del Llevant, Eloi Amagat tornarà a ser protagonista dissabte contra l'Alcorcón. El migcampista gironí, si Machín no fa algun invent, serà titular al costat de Pere Pons al mig del camp aprofitant les absències per sanció d'Àlex Granell i per lesió de Rubén Alcaraz. «Tenim la plantilla que tenim i mai saps quan et pot tocar l'oportunitat de jugar. Estic preparat sempre per intentar viure aquests partits històrics. Tots ens en volem sentir partícips i gaudir-los dins del camp», deia ahir el 10 blanc-i-vermell al final de l'entrenament a les instal·lacions del Top Ten de Tordera. Eloi Amagat qualificava el partit de dissabte de «vital» i anava fins i tot més enllà referint-s'hi «d'un dels més importants de la història del club». «Així és com ens el prenem a la plantilla», recordava. I és que tant ell com els seus companys confien «guanyar-lo i acostar-se una mica més a l'objectiu».

No serà fàcil vèncer un conjunt madrileny que ha revifat amb dues victòries contra Oviedo (0-1) i Rayo (2-0) quan semblava tocat i gairebé enfonsat. El Girona n'és conscients i Eloi recorda que a la primera volta l'Alcorcón ja va demostrar el seu potencial. «Vindran necessitats tot i la bona dinàmica. Hem d'aprendre del precedent de la primeva volta allà, en què ens van passar per sobre», avisava. Per aquest motiu, el gironí aposta per un Girona «d'allò més seriós i intens» per mirar de derrotar l'Alcorcón.

Les absències de Granell i Alcaraz faran que Eloi Amagat entri a l'equip titular en el que seria la seva catorzena participació a la Lliga, la quarta sortint d'entrada. Ahir a Tordera, també hi va ser el saltenc Marc Carbó, del Peralada. El futbolista del planter amb qui Pablo Machín normalment sol comptar com a central lliure, va treballar de migcampista, posició en què sí que actua habitualment al Peralada.