La derrota al camp del Llevant de dissabte passat va quedar més que diluïda gràcies a què el Getafe no va poder sumar tampoc davant el Sevilla Atlètic. La situació continua sent la mateixa amb l'avantatge que ha transcorregut una jornada més amb tot el que suposa per al Girona que veu com cada cop té més a prop l'objectiu. En aquest sentit, demà podria ser el dia. Faran falta uns quants condicionants, sí, però la possibilitat hi és. En aquest sentit, la plantilla intenta mantenir-se al marge una mica de totes aquestes combinacions i se centra únicament en el partit contra l'Alcorcón. «Hem de fer el que hem fet tot l'any. Sabem què s'hi juga el rival però la nostra meta és encara més gran», recorda Borja García. El madrileny és del parer que gràcies a l'avantatge de 7 punts, el Girona és qui ha de tenir més calma que mai. «No ens ha d'importar què faci el Getafe. Tenim una bona distància i estem fent bons partits. Estem amb ànims i entusiasme», assegura. Borja García, l'únic jugador blanc-i-vermell que ha viscut un ascens a Primera Divisió considera que demà l'equip encararà el matx «amb tranquil·litat» però també «amb la satisfacció i ganes que suposa jugar un partit tan important per al club».

El migcampista madrileny té clar el camí que ha de seguir el Girona per sumar els tres punts i aquest no passa per tenir pressa ni nervis. Fa quinze dies contra l'Osca, la seva entrada al camp va servir per asserenar el joc d'un Girona que començava a endarrerir metres i a no saber què fer amb la pilota. «Tots hem d'aportar les nostres virtuts, com ho hem fet fins ara. Com bé s'ha dit és un dels partits més importants de la història del club i cal tenir tranquil·litat. Hem de tenir calma, que segur que arribarà el nostre moment», diu. En aquest sentit, Borja García, té el bon pressentiment que després del partit «ens endurem una alegria».

Titular a València davant el Llevant, Borja García no té clar si repetirà a l'onze demà. El retorn de Fran Sandaza i les absències de Granell i Alcaraz podrien fer que Machín apostés per jugar amb dos davanters i el sacrifiqués o bé a ell o bé a Portu per reforçar el mig del camp amb Eloi Amagat. I això que contra l'Alcorcón és un d'aquells partits importants que a tots els jugadors agrada jugar i pels quals Borja García va dir que havia fitxat pel Girona la temporada passada. «Evidentment que tothom vol jugar-los i jo no en soc l'excepció. Són d'aquells moments que agraden i que tothom vol. És una oportunitat històrica. Ara bé, el míster decidirà i qui jugui, ho farà al 100%», assegura l'exjugador del Còrdova i del Reial Madrid Castella.

Borja García és l'únic jugador de l'equip que ha pujat a Primera. Ho va fer amb el Rayo el 2011 i confia repetir l'experiència ben aviat amb el Girona. «És molt bonic. Pujar a Primera és la il·lusió de tots els futbolistes joves que somien dedicar-s'hi professionalment. És una sensació increïble de suport i unió amb tota la ciutat que és recordada molt de temps» explica el jugador format al planter del Rayo Vallecano.