Qui ho havia de dir al partit de la primera volta (2-1 a favor de l'Alcorcón) que a Montilivi hi hauria tant en joc...

Sí. A la primera volta tot és molt més tranquil. A mesura que van avançant les jornades te la jugues més i ara ens toca a nosaltres fer-ho per baix i al Girona per dalt.

Poca gent s'esperava que l'Alcorcón estigués lluitant per evitar el descens.

Ningú mai s'espera aquestes coses. Quan van passant els partits es va veient.

Què és el que ha dut l'Alcorcón a estar lluitant per salvar la categoria?

Vam encadenar uns quants partits sense guanyar i després també hem fallat moltes oportunitats claríssimes. Són diverses circumstàncies negatives i al final et trobes amb aquesta situació.

Les dues victòries seguides a Oviedo i contra el Rayo els han ben revifat.

Era necessari sumar de tres en tres ja. L'equip s'ho estava mereixent molt abans. L'actitud era la bona i la correcta. Els dos triomfs ens han donat un bon impuls però encara queda molt de camí i partits complicats. Serà molt difícil.

Van arribar a estar a 5 punts de la salvació. Quina ha estat la clau per no abaixar els braços?

Quan érem a baix mai hem deixat d'entrenar-nos bé. Som un vestidor amb uns professional espectaculars.

L'entrenador també va canviar el sistema i va apostar per un 5-3-2 sense el davanter referència David Rodríguez. Fins a quin punt ha influït aquest retoc tàctic a la seva reacció?

L'entrenador ha fet tot el possible perquè reaccionéssim. Ha canviat diversos cops de sistema, de jugadors... És un molt bon entrenador. Sap dirigir el grup i ha anat canviat i retocant coses fins a trobar la tecla.

El partit a Montilivi és de vida o mort? Tots dos s'hi juguen molt.

Evidentment que nosaltres ens juguem molt més que no pas el Girona. La feina de molta gent, treballadors, futbolistes. Són coses molt importants. És molt més fonamental per a nosaltres salvar-nos que no pas pujar. Més motivats que nosaltres no hi estarà pas el Girona.

Deu tenir amics i familiars que són del Girona. Què li han dit aquesta setmana?

La meva gent sempre em dóna suport a mi. Encara que siguin del Girona, sempre són de l'equip on jugo jo.

El Girona té 7 punts d'avantatge respecte al Getafe, que juga abans. Això el fa més perillós?

No té per què. Si no puja aquestsa jornada, pujarà la següent o si no, l'altra. Ho tenen molt fàcil. S'ho mereixen aquest any. Em sembla que no es posaran nerviosos independentment del que hagi fet el Getafe.

Així els veu pujant ?

Aquest any ho tenen a l'abast. Ho haurien de fer molt malament i la resta molt bé.

En l'àmbit més personal, recordo que fa uns mesos va comentar que no li desagradaria tastar alguna aventura a l'estranger. Fa poc, però, va renovar fins al 2019.

Estic molt content perquè és molt complicat trobar un lloc on et sentís a gust, et valorin i t'ajudin. A Alcorcón l'he trobat. Tinc 28 anys i les aventures encara poden esperar.