La falta d'encert de cara porteria ha perjudicat al Girona en el partit contra l'Alcorcón, en un partit on els blanc-i-vermells han dominat de principi a fi. Una magnífica segona part dels gironins, on han tingut nombroses ocasions per marcar, no ha estat suficient perquè els de Pablo Machín puguin dependre d'ells mateixos per pujar a Tarragona la setmana que ve.

Domini absolut de la possessió de la pilota pel Girona a la primera meitat. L'equip de Pablo Machín tenia la pilota i el control del partit, però li ha costat molt transformar aquest domini en ocasions de gol. L'Alcorcón, que venia a Montilivi amb l'aigua al coll i amb la necessitat de sumar, ha sortit a mantenir el perill com més lluny millor de la seva porteria i esperar un contraatac o una pilota parada per generar perill a la porteria defensada per Bounou.

El primer xut del partit ha arribat al minut 19, però Mojica, molt actiu durant tot el primer temps, ha rematat desviat. Poc després arribava la més clara. En una jugada d'estratègia, Eloi rematava però Dmitrovic, molt atent, ha desviat un xut que entrava dins la porteria. Aquests dos eren els únics dels de Pablo Machín als primers 45 minuts.

Costava entrar entre l'entremat defensiu preparat pel tècnic dels madrilenys, Julio Velázquez, que ho seguia refiant tot al contraatac. Així és com es sentia més còmode l'Alcorcón, que en els últims cinc minuts ha intentat estirar-se però sense inquietar a Bounou.

El camí del partit al segon temps seguia el mateix guió que el que s'ha vist als primers 45 minuts. Domini del Girona i defensa de l'Alcorcón. Borja García entrava per Eloi al descans i a partir d'aleshores tot el futbol passava pels peus del madrileny. El '24' del Girona ha regalat dues assistències brillants primer per Portu, que rematava amb la punta de la bota una pilota que sortia fregant el pal i poc després per Maffeo, que no aconseguia resoldre davant el porter visitant.

El Girona tenia absolutament ofegat l'Alcorcón al seu camp. Aquesta vegada sí els gironins transformaven en ocasions el seu control del partit, tot i que sense encert, com ho mostrava un xut de Sandaza que sortia per sobre el travesser.

Quedava un quart d'hora pel final i la pilota no volia entrar. Els de Machín estaven fent un atac i gol, amb els madrilenys absolutament tancats i defensant amb sis homes però de moment no hi havia manera de perforar la defensa visitant. Un clar exemple era una excel·lent jugada de Pere Pons que deixava a Portu sol davant Dmitrovic, però potser pel fet d'errar dues ocasions anteriorment, el murcià ha buscat una passada de la mort que ha allunyat la defensa visitant.

Ho han intentat fins al final. Res a dir de la magnífica actitud del Girona, que probablement amb més cor que cap, ha estat fins al final a l'àrea rival. Cristian Herrera, a l'últim segon, ha tingut el gol a les seves botes però la seva volea ha sortit per sobre la porteria de l'Alcorcón.

Fitxa tècnica

0 Girona: Bounou, Maffeo (Cifu, min. 80), Kiko Olivas, Alcalá, Juanpe, Mojica (Cristian Herrera, min. 80), Pere Pons, Portu, Eloi (Borja García, min. 46), Longo i Sandaza.

0 Alcorcón: Dmitrovic, Nelson, David Navarro, Elgezabal, Owona, Bellvís, Toribio, Bakic (Óscar Plano, min. 63), Tropi (Víctor Pérez, min. 56), Álvaro Giménez i Pablo Pérez (David Rodríguez, min. 80).

Àrbitre: Areces Franco. Va amonestar amb targeta groga a Sandaza i Kiko Olivas (Girona) i Elgezabal, Pablo Pérez i Bellvís (Alcorcón).

Estadi: Montilivi. 8.293 espectadors.