El partit d'ahir contra l'Alcorcón era el segon en tota la temporada a casa que el Girona es quedava sense veure porteria. Un fet poc habitual per a l'equip de Pablo Machín, el més golejador de la categoria i ben poc habituat a acabar el partit sense celebrar una diana a favor. Des del passat 15 d'octubre del 2016 que els gironins no es quedaven a zero a l'estadi. Aquell dia es va empatar sense gols contra l'Oviedo, en la que era la desena jornada del campionat.

Aquell partit va precedir a catorze enfrontaments consecutius on els gironins van foradar, com a mínim, una vegada la porteria rival. La majoria d'ells van acabar amb victòria, sobretot en una brillant ratxa de vuit victòries consecutives a Montilivi que van contribuir a portar a l'equip amb l'avantatge que encara avui dia tenen a la segona posició. En el record també queda anotar en les últimes derrotes a casa contra Cadis, Rayo o Oviedo, tot i que abans de quedar-se a zero davant l'Alcorcón els gironins van fer tres gols a l'Osca. Els blanc-i-vermells, amb 63 gols a favor, són l'equip més golejador de la Segona Divisió, amb deu gols més que el campió, el Getafe.

El canvi de Maffeo, per precaució

Pablo Machín va substituir Pablo Maffeo a pocs minuts per al final per Cifu, quan el català estava fent un bon partit, encara que també se'l veia cansat. Aquesta era la primera suposició del canvi, però el tècnic de Sòria va recalcar que el de Sant Joan Despí, amb quatre targetes grogues, corria perill de perdre's el partit del proper cap de setmana al camp del Nàstic de Tarragona. Aleshores, Machín també recuperarà Granell, que es va perdre el partit d'ahir per sanció.