El Valladolid, equip que podria donar un cop de mà aquest dissabte al Girona si és capaç d'impedir que el Getafe s'emporti algun punt del seu estadi, va enfilar-se fins la sisena posició aprofitant la relliscada del dia abans de l'Osca a Múrcia. I ho va fer en un partit estrany i emocionant contra el Mirandés, que va acabar amb taules (2-2) tot i que el conjunt de Paco Herrera semblava tenir més que controlada la situació al descans.

José Arnáiz i De Tomás van situar el 0-2 al marcador i els locals es quedaven amb un home menys al minut 35 quan Roberto veia la segona targeta groga. Amb una hora per davant i un avantatge de dos gols res semblava preveure que les forces s'acabarien igualat. I així va ser. Eguaras va retallar distàncies de penal al quart d'hora de la represa i un afortunat gol de Balbi en pròpia al descompte va establir l'empat definitiu.

Amb aquest marcador, el Valladolid té 57 punts, un més que l'Osca, i se situa sisè deixant els aragonesos en setena posició. D'aquesta manera, l'equip castellà depèn d'ell mateix per jugar el play-off i rebrà dissabte el Getafe amb la necessitat de seguir sumant.