El Girona ha entrenat aquest matí a les instal·lacions de Montilivi per seguir preparant el derbi de diumenge contra el Nàstic a Tarragona. El tècnic, Pablo Machín, ha hagut de lamentar un contratemps quan Pablo Maffeo s'ha hagut de retirar amb la sessió a mitges.

El carriler, titular el passat dissabte i un habitual en els esquemes del cos tècnic, ha notat unes molèsties. Després de parlar-ho una estona amb Machín, ha abandonat el camp amb cara de pocs amics i s'ha dirigit al vestidor. Una estona més tard i després de dutxar-se, ha marxat de Montilivi. El club no ha confirmat el seu estat ni tampoc si al futbolista li faran o no proves mèdiques en les properes hores. Segurament demà, Machín explicarà en roda de premsa si Maffeo està o no disponible, o si serà dubte fins a l'últim moment.

A part d'això, tampoc ha entrenat Aday Benítez, que continua amb problemes musculars, ni tampoc els lesionats Rubén Alcaraz i Sebas Coris. Tots dos s'han vestit de curt i han treballat amb els fisios, però no s'han exercitat amb els seus companys.