L'estripada que va fer Paco Herrera diumenge passat després de veure com el seu equip es deixava empatar pel cuer Mirandés, en inferioritat numèrica, un 0-2 (2-2) va ser de les bones. Amb el punt, el Valladolid tornava en zona de play-off però deixava escapar una gran oportuntitat de posar-hi els dos peus. Ahir, més tranquil i abans del duel de demà contra el Getafe al José Zorrilla, el tècnic barceloní va reconèixer que els «seria un miracle si entrem al play-off» o «dissabte no tenim res a fer» van ser una manera d'esperonar els seus homes per començar a preparar el partit contra els madrilenys. Herrera va detallar que ja havia fet servir el mateix mètode en la tornada de la promoció d'ascens amb el Las Palmas després de perdre a Saragossa (3-1). El duel serà seguit amb molta atenció des de Girona ja que un empat o una victòria del Valladolid obriria la porta a poder celebrar l'ascens l'endemà mateix a Tarragona.

«Depenem de nosaltres mateixos en aquests tres partits i tenim una final. El Getafe ja té assegurat el play-off i em sembla que té molt complicat atrapar el Girona. A ells els pot valer l'empat però a nosaltres només ens serveix la victòria», deia el tècnic barceloní, que va voler afegir-se a la campanya engegada des del club. «Jo també hi crec. És clar que sí», va destacar en referència a les possibilitats de derrotar el Getafe i fer un pas més per a classificar-se pel play-off. Això sí, el tècnic preveu un partit molt difícil on si el Valladolid comet la mínima errada, el rival «l'aprofitarà».

Herrera tindrà tota la seva plantilla a disposició pel patit de demà a excepció de Jaime Mata. L'ex del Girona, amb un esguinç al genoll té una lesió menys greu del que semblava i d'aquí a 15 dies podria estar a punt. De fet, Herrera confia tenir-lo a punt pel play-off.