El primer pas per sumar un punt la setmana vinent i aconseguir definitivament l´objectiu és reconèxier que ahir l´equip, en la segona part, va estar molt lluny del seu nivell habitual i del nivell exigible per tancar el somiat ascens.

I no serà perquè a l´equip de Machín no se li posés de cara el partit. Ja que el gol al primer minut de partit semblava que podia donar ales als gironins i, per contra, enfonsar les aspiracions del Nàstic el dia que s´estrenava el seu tercer entrenador en l´actual temporada.

De fet, en els minuts de la primera part en els que Granell, primer, i Borja García, després, es varen dedicar a jugar a futbol el partit no va tenir cap mena de color. Estava absolutament dominat pel Girona i el 2-0 semblava també absolutament a l´abast. Però, en no tancar el marcador, l´equip gironí va donar vida al seu rival. I aquest ho va aprofitar en una segona part de somni.

En l´esmentada segona part, de fet, tant mèrit va tenir el Nàstic com demèrit el Girona FC. Tou en defensa, superat al mig del camp i amb nul·la arribada ofensiva, els de Machín van estar els darrers 45 minuts sempre en mans del rival. Que cal no oblidar, ahir, en vint minuts, del 4 al 24 de la represa, van marcar tres gols. Fins i tot els aficionats del Nàstic es fregaven els ulls. Estaven veient en directe el món al revés. I, en canvi, els gironins a poc a poc van anar quedant callats. Però lamentar-se a hores d'ara seria absolutament gratuït. El Girona va perdre una gran oportunitat i també ha perdut pel que resta de temporada Maffeo i Pere Pons, dues peces bàsiques per a Machín. Però això, el proper diumenge, en el partit contra el Saragossa no hauria de tenir cap incidència.A Montilivi han de sortir onze guerrers per assegurar l´última victòria a casa de la temporada. O, com a mal menor, un empat que també permetria fer la feina. Rifar-ho tot a que el Getafe no guanyi el seu partit seria un punt trist i molt arriscat. Setmana per treballar més l´aspecte mental que el físic.

I que Montilivi es mentalitzi. Aquest diumenge, mitja victòria ha d´arribar des de la graderia.