La primera plantilla del Girona al complet i algun membre del cos tècnic que encapçala Pablo Machín han comparegut aquest migdia a la sala de premsa de Montilivi per fer públic el seu punt de vista sobre el polèmic vídeo penjat el diumenge a l'Instagram d'Aday Benítez en el qual es podia sentir com un jugador dirigia insults als aficionats blanc-i-vermells desplaçats a Tarragona.

Davant una expectació mediàtica inusual a l'estadi, el capità Eloi Amagat ha llegit un comunicat amb el qual ha volgut treure ferro a tot aquest assumpte, aprofitant per demanar tot el suport possible de cares al duel de diumenge contra el Saragossa que podria suposar l'ascens a Primera dels gironins.

Eloi, qui en cap moment ha donat noms ni ha assenyalat a ningú, ha deixat clar que "els èxits són de tot l'equip i quan cometem un error, l'assumim tots". Va voler deixar clar que "en cap moment" els insults que s'escolten al vídeo anaven dirigits "a tota l'afició", sinó a uns "amics" que el futbolista en qüestió va veure entre la multitud durant l'arribada de l'autocar al Nou Estadi.

"Demanem disculpes a tota l'afició pel que considerem que ha estat un malentès", ha seguit, abans de reclamar el suport de "tothom" el diumenge a Montilivi. "Ens espera el partit més important de la nostra història. Us demanem a tots que, com sempre, estigueu al nostre costat", ha afegit.

Hores abans, el club havia difós un comunicat en el que condemnava els fets i anunciava un expedient per aclarir els fets "i depurar responsabilitats"

Aquest és el vídeo de la polèmica