Ni 24 hores van passar perquè les entrades per al partit contra el Saragossa volessin. Literalment. El Girona les posava a la venda la setmana passada, un dimarts a mitja tarda, i l'endemà, a quarts de deu del matí, ja s'havien esgotat. Hi havia encara vigent l'opció de pujar a Tarragona, possibilitat que s'acabaria esvaint, però ningú es volia perdre la cita d'aquest diumenge 4 de juny a l'estadi (20.00 hores). Les entrades estaven a la venda en exclusiva només per a fans i abonats i en un tres i no res van desaparèixer. Tot dependrà del que facin els socis, si finalment acudeixen tots en massa a Montilivi, però està clar que aquesta jornada, la penúltima del campionat i la darrera de lliga regular que es jugarà a casa, es pot registrar el millor aforament de la temporada superant els 8.308 espectadors del dia del Cadis o els 8.157 que es van citar fa quinze dies per rebre l'Alcorcón. Ara bé, tan bon punt el club s'afanyava a informar que ja no quedaven més entrades, algunes d'aquestes que s'havien repartit entre abonats i fans apareixien a la revenda, disparant els seus preus inicials de compra. A falta de pocs dies pel determinant matx, encara se'n poden trobar, amb preus que oscil·len des dels 100 euros fins els 25o per cada localitat.

No cal fer un exercici brillant de periodisme d'investigació per topar-se amb el munt d'anuncis que hi ha penjats a les xarxes socials on les entrades que fa pocs dies venia el club són de nou al mercat multiplicant el seu valor. Al portal Milanuncios.com mateix, ahir a mig matí n'hi havia publicats gairebé una vintena. La majoria d'ells utilitzen la fórmula de vendre, sempre entre cometes, algun objecte sense valor aparent, afegint com a regal l'entrada en qüestió. Res que no hagi passat abans en partits d'aquesta envergadura i que se sol repetir des que el Girona arriba al tram final de temporada jugant-se un ascens de categoria. «Tinc 4 entrades a Tribuna per al partit entre Girona FC i Reial Saragossa. Cada entrada a 100 €. Entrades esgotades a taquilla», diu l'anunci on es poden trobar les localitats més econòmiques a la revenda. També hi ha l'altre extrem: «Venc boli BIC i de regal, dues entrades del Girona-Saragossa». El preu, aquí s'eleva: 500 euros en total, cosa que equival a 250 per barba.

N'hi ha bastants més. «Venc boli vermell i regalo entrada per veure el Girona-Saragossa al Gol Nord», a canvi de 200 euros. «Venc boli i regalo dues entrades a gol Nord, les dues juntes». S'eleva a 320 euros la parella, 160 la unitat. «Venc boli i de regal dues entrades per al Girona contra el Saragossa del proper diumenge 4 de juny». Són 300 totes dues, cosa que surt a 150 l'entrada. I així amb seients que han sortit a la revenda per 130, 120 o també 100 euros.